Home Contact Routebeschrijving

Routebeschrijving

Routebeschrijving om bij Steggink Naaimachines aan de Rijssensestraat 229a in Nijverdal te komen:

Komt u vanuit de richting Raalte, neem afslag Nijverdal West, onderaan de berg bij het verkeerslicht rechtssaf slaan, dan komt u via de Smidsweg op de Rijssensestraat. De Rijssensestraat volgt u tot u bij een rotonde komt. Op de rotonde neemt u de tweede afslag (rechtdoor), Steggink Naaimachines zit dan na 100 m aan uw linkerhand.

Komende vanuit de richting Rijssen Volgt u de borden Centrum. U zit dan al op de Rijssensestraat. Bij binnenkomst in de bebouwde kom, komt u bij een rotonde. Hier neemt u de tweede afslag (rechtdoor). Steggink Naaimachines na 450 m aan uw rechterhand.

Komende vanuit de richting Almelo/Wierden neemt u afslag Nijverdal Oost, na binnenkomst in de bebouwde kom, vervolg uw weg door het centrum, over de Grotestraat.  Bij het derde verkeerslicht linksaf slaan, de Rijssensestraat op. De Rijssensestraat volgt u tot u bij een rotonde komt. Op de rotonde neemt u de tweede afslag (rechtdoor), Steggink Naaimachines zit dan na 100 m aan uw linkerhand.

Komende vanuit de richting Hellendoorn, de Ninaberlaan vervolgen op de Joncheerelaan. Bij het verkeerslicht gaat u rechtdoor en ook bij het verkeerlicht op de kruising met de Grotestraat gaat u rechtsdoor. Nu komt u via de Smidsweg op de Rijssensestraat. De Rijssensestraat volgt u tot u bij een rotonde komt. Op de rotonde neemt u de tweede afslag (rechtdoor), Steggink Naaimachines zit dan na 100 m aan uw linkerhand.

Mocht u nog problemen hebben om ons te vinden, u kunt altijd bellen: 0548 - 61 30 30.